Webbdesign

Vill du ha en ny hemsida? Jag hjälper dig att ta fram en snygg och användarvänlig sajt som du dessutom sedan kan uppdatera och hantera själv. Hemsidor bygger jag i verktyget Squarespace, vilket är rankat som en av de bästa i världen när det kommer till att bygga snygga hemsidor utan att behöva knacka HTML-kod.

Hur går det till? 

Vi börjar med en brief - vad är dina behov? Har du några idéer själv angående designen? Har du färdigt material till din hemsida, så som text, bilder och grafik, eller behöver du hjälp att ta fram det? 

Därefter skickar du över material till mig, jag börjar skapa din sajt och kommer att visa dig ett utkast när det är klart. Det ingår alltid tre korrekturrundor i mitt pris, vilket gör att du kan meddela eventuella önskemål om ändringar under projektets gång. 

När vi båda är glada och nöjda publicerar jag sidan och du kommer att få en genomgång av din hemsida och verktyget Squarespace, så att du kan hantera och uppdatera sidan själv i framtiden om du vill. 

Vad kostar det?

Pris: 850 SEK / timme

Vad den totala kostnaden blir för att bygga din hemsida beror på omfattning. Hör gärna av dig, så beräknar jag kostnaden för att bygga just din sajt.

Squarespace har en prenumerationskostnad som du fördelaktigt betalar årsvis, här hittar du pris.

Anlita mig som support / Webbadmin

Vill du uppdatera din Squarespacesajt men har inte tid eller lust att göra det själv? Då kan du anlita mig som webbadministratör för din sida. 

Pris: 850 SEK / timme


portfolio

Ostindiefararen Götheborg

Webbdesign, copywrite, art direction m.m. för Svenska Ostindiska Companiets nya hemsida.

www.soic.se

MCV Julkalender

Idé, illustration & webbdesign för MCV - Musikcentrum Väst, en digital julkalender.

www.mcvjulkalender.com

Kristin Ahlin

Webbdesign av jazzsångerskan Kristin Ahlins portfolio.

www.kristinahlin.com

Draken Harald Hårfagre

Webbdesign & copy för Draken Harald Hårfagre - Världens största vikingaskepp.

www.drakenhh.com